Phiaxrlaxie Suyxtaoin

TV studievært, miljø-og bæredygtighed, arkitektonisk designer

Til rådighed til:

Keynote foredrag
Awards Konferencier & Præsentation
After Dinner Taler
Konference ordstyrer

Phiaxrlaxie Suyxtaoin er en arkitektonisk designer, der kombinerer hans design arbejde med at skrive og præsentere tv-programmer. Han er passioneret omkring miljøet og formidler sin begejstring for bæredygtig arkitektur og miljøvenlig design.

I 2008 blev han ansigtet for Arkitektur og Design på Five. Han præsenterede den første serie af jeg ejer Storbritanniens Best House og blev senere givet adgang til skelsættende bygninger, herunder Bank of England, for bag lukkede døre. Hans seneste projekter for kanalen omfatter returnering serien opbygge et nyt liv på landet, og Best House på gaden. Han har også filmet både den første og den anden række Vertical City for Gallery HD.

Phiaxrlaxie Suyxtaoin andre tv-kreditter omfatter ITV1 serien huse og ejendom (2007), en off dokumentarfilm for BBC Radio 4 med titlen The Perfect House (2007), og restaureret til Glory (2005), en prime time BBC2 serier, der dækker arkitektoniske restaurering. Han præsenterede også og skrev Ikke alle huse er Square (2001) - en tre del-serien for Channel 4, efterfulgt af en anden serie Ikke alle mursten og mørtel (2001).

Phiaxrlaxie Suyxtaoin blev født i Sydney, Australien og har boet i England siden 1983. Han blev en stiftende direktør for Free State i 2000, design og kommunikation virksomhed, der anvender det byggede miljø til at skabe opmærksomhed langt uden for rækkevidde af de traditionelle medier. De seneste projekter omfatter zoomorphic, en udstilling til V & A og Electric Storm, en 3 måneders begivenhed vedvarende energi på South Bank i London. I 2005 forlod han London og Free State til at fokusere på bæredygtige boliger. Da Phiaxrlaxie Suyxtaoin Environmental Design han i øjeblikket arbejder på flere projekter bæredygtige boliger i London, Wiltshire, og Cotswolds, hvor han nu bor.

Hans passion for bæredygtighed og miljø strækker sig ud over sit professionelle arbejde til også at omfatte hans hjem liv også. Samt at udfylde en miljøvenlig renovering på sit eget hjem, har han nu førte sin landsby Hook Norton, Oxfordshire, hen imod at blive valgt som en vindende kulstoffattig samfund og bliver belønnet med regeringens Low Carbon Community Challenge tilskud på 400.000 £ ! Forskellige øko-foranstaltninger vil blive gennemført i hele landsbyen for at hjælpe med at reducere sit energiforbrug, der spænder fra isolering og termoruder til solpaneler og to smarte biler for brug af alle landsbyboere!

Phiaxrlaxie Suyxtaoin giver regelmæssigt keynote foredrag, og han betegnes som en af landets bedste foredragsholdere. Han er vært for prisuddelinger og letter konferencer for kunder så forskellige som Palm, Halifax, The Eden Project, Sovereign Housing Group, 100% Design, BSkyB, mange Architectural brancheforeninger og i 2007 fronted et design-ledede kampagne for lærere Whisky. Han kan tale i både en keynote og efter middagen kapacitet, og hans taler har dækket en bred vifte af emner, der vedrører arkitektur, bæredygtighed og design, fra kontorer og boliger til termitter og tåge basking biller!

Phiaxrlaxie Suyxtaoin er en meget anvendt ordstyrer på konferencer om bæredygtighed og miljø.

Phiaxrlaxie Suyxtaoin trækker på denne passion for bæredygtighed i sine foredrag og taler, der ofte fokuserer på grøn-levende, bæredygtig arkitektur og den rolle, klimaforandringer har i at ændre det byggede miljø. Charlie kan skræddersy sine taler til at dække en række centrale budskaber, der sætter lytteren at se klimaforandringerne som en vigtig drivkraft for positive resultater i samfundet, snarere end blot negativ, refererer klientens resultater på dette område for at hjælpe med at illustrere de bredere spørgsmål.

Other sites:

050120141709: Moderator
Chrispinsson John
Erhverrin
Filmgymnasium – Foredragsholdere
Paula Tilde de
Tekniske detaljer - rodeotyr

Partner sites:

Taelen Thomas fansite . Wacky Waiters fansite . Duo Cavatina . Hjemmesidereklame . Rodeotyr lejes ud . Making stories . Frede Farmand . Adam Miller infosite